Webinaria

Oferujemy więcej niż tylko dostawę produktu...

Naszym zadaniem nie jest tylko dostarczanie wysokiej jakości produktu, ale także pomoc poprzez dzielenie się naszą wiedzą i doświadczeniem. Dzięki temu oszczędzamy Twój czas i pieniądze oraz umożliwiamy skoncentrowanie się na innych istotnych aspektach Twojego biznesu.

 

                                    
  1. Czujniki ciśnienia
  2. Polymer Test
  3. Reologia
  4. Instrukcje
  5. Webinaria
  6. Instrukcje techniczne
  7. FAQ

Jak společnost Dynisco přetváří plastikářský průmyslu podcast - (pouze zvuk)

V této epizodě podcast IoT Transformers společnosti Microsoft hostují Deb Oberly a Dani Diaz, kteří hovoří s prezidentem Dynisco Johnem Biagionim, který přináší naši vizi „reologie pro masy“ k uskutečnění pomocí průkopnických cloudových řešení pro plastikářský průmysl. Získejte informace o podrobnostech našeho odvětví a společnosti, překvapeních a poznatcích na naší cestě při vytváření našich řešení pro IoT, o nesmírné hodnotě dat, která shromažďujeme, a o našem záměrném přístupu k trvalému úspěchu v tomto prostoru.

Dynisco ViscoIndicator Webinář

Cílem této prezentace je poskytnout lepší porozumění tomu, co se děje na trhu s polymery; vysvětlit, proč je na trhu potřeba reologických měření a představit online reometr, který je ekonomický, snadno se instaluje a je použitelný pro všechny vytlačovací aplikace.

Zjednodušená reologie pro veřejnost: Technická diskuse

V tomto webináři se zaměřujeme na technické aspekty korelace laboratorních měření s plnými výrobními sériemi. Diskutujeme o tom, jak se mění parametry mezi laboratorními standardy a výrobou a jak se dnes moderní zařízení může těmto rozdílům přizpůsobit.