Webinaře

Nabízíme více než jen dodání produktu...

Naším posláním není pouze nabízet prvotřídní produkt, ale rovněž se s vámi podělit o naše cenné znalosti a bohaté zkušenosti, abychom vám pomohli dosáhnout úspěchu ve vašem podnikání. Díky tomu ušetříte čas a prostředky, což vám umožní zaměřit se na klíčové oblasti vaší firmy a dosáhnout stanovených cílů v konkurenčním světě.

                                    
  1. Tlakové snímače
  2. Polymer Test
  3. Reologie
  4. Příručky
  5. Webináře
  6. Technické návody
  7. FAQ - Často kladené dotazy

Jak společnost Dynisco přetváří plastikářský průmyslu podcast - (pouze zvuk)

V této epizodě podcast IoT Transformers společnosti Microsoft hostují Deb Oberly a Dani Diaz, kteří hovoří s prezidentem Dynisco Johnem Biagionim, který přináší naši vizi „reologie pro masy“ k uskutečnění pomocí průkopnických cloudových řešení pro plastikářský průmysl. Získejte informace o podrobnostech našeho odvětví a společnosti, překvapeních a poznatcích na naší cestě při vytváření našich řešení pro IoT, o nesmírné hodnotě dat, která shromažďujeme, a o našem záměrném přístupu k trvalému úspěchu v tomto prostoru.

Dynisco ViscoIndicator Webinář

Cílem této prezentace je poskytnout lepší porozumění tomu, co se děje na trhu s polymery; vysvětlit, proč je na trhu potřeba reologických měření a představit online reometr, který je ekonomický, snadno se instaluje a je použitelný pro všechny vytlačovací aplikace.

Zjednodušená reologie pro veřejnost: Technická diskuse

V tomto webináři se zaměřujeme na technické aspekty korelace laboratorních měření s plnými výrobními sériemi. Diskutujeme o tom, jak se mění parametry mezi laboratorními standardy a výrobou a jak se dnes moderní zařízení může těmto rozdílům přizpůsobit.