Pro tisk a media

Značka Azurr-Technology

Vstupte do světa Azurr-Technology, kde naše značka představuje mnohem víc než jen název společnosti. Naše značka symbolizuje kvalitu, inovaci a zákaznický servis v oblasti plastikářského průmyslu a laboratorních zařízení. Jsme hrdí na to, že zastupujeme hned několik světových firem, jako je Dynisco, MAAG, Viatran a Ettlinger, což nám umožňuje nabízet nejmodernější technologie a nejvyšší kvalitu v našem oboru.
Klíčovým prvkem našeho systému identity značky je náš charakteristický grafický symbol tvořeného písmenem A, který okamžitě identifikuje naše jméno a produkty. Čtverec s výrazným A obsahuje stoupající geometrické tvary, které symbolizují růst naší společnosti, která stále posouvá hranice v oboru, a oblouk, který končí v horním bodě, znamená naše vedoucí postavení v oblasti plastikářského oboru a laboratorních produktů.
Náš tým odborníků není jen prodejním, servisním a asistenčním oddělením, ale snaží se pomáhat nad rámec svých povinností. Vždy jsme k dispozici pro řešení jakýchkoli problémů a snažíme se najít nejlepší řešení, které uspokojí potřeby našich zákazníků. Pokud hledáte spolehlivého a inovativního partnera v oblasti plastikářského oboru nebo laboratorní technikylaboratorních produktů, obratte se na nás a staňte se součástí naší rychle rostoucí a inovativní komunity.